onsdag 24 augusti 2016

Monica Antonsson fd Börretun Vallentuna attackerade FRIS

Jag vill berätta för er, att det är "Årets Vallentunabo", grundaren av Vallentunarevyn och journalisten Monica Antonsson fd Börretun från Vallentuna som driver bl.a. sidan Vallentunabloggen, som har skickat runt och spridit FRIS medlemsförteckning och kallat oss för pedofiler och köpare av barnporrfilmer. Hon kallar listan för "Pedofillistan". Listan försökte hon använda för att utöva utpressning.

Monica Antonsson är känd som "Rysslandsexpert" och konsulteras av TV4

 

Jag kan nämna att hon kollat upp er alla, bland annat på Facebook. Hon har dessutom kollat upp var ni bor, era familjer och barn. Hon har även tagit reda på vilka av er som är dömda för kvinnomisshandel, grovt olaga hot och liknande brott.

Hon har namngett er och skriver att ni har försökt få tag i filmer på fastbundna barn som utsätts för våld och förnedrande behandling med piskor, slag, stearin och urin.

Monica har också namngett minst en oskyldig FRIS medlem som pedofil och han hängdes också ut i hennes blogg med foto och adress. Bli alltså inte förvånade ifall ni blir utpekade som pedofiler i framtiden - för det är ni redan.

Det kan inte kännas roligt för er att veta att ni kanske kommer bli oskyldigt utpekade som pedofiler. Vem vet om även era barn kommer att bli trakasserade på grund av Monica Antonsson fd Börretun gjort?

Det kan nämligen i värsta fall innebära att ni får era möjligheter i livet förstörda, bara för att en journalist vill ljuga om oss. Era barn och familjer kan för all framtid drabbas mycket hårt? Ni kanske kan komma att hindras till att ta banklån eller få ett arbete?

Jag gissar att ni -  precis som jag - vill veta allt om denna journalist som gjort ett sådant fult bedrägeri mot oss. Även hennes son Björn har i Monicas blogg offentligt berättat att han stödjer och hjälper sin mamma i allt detta.

Journalisten Monica Antonsson fd Börretun, Bällsta, Vallentuna.
  Foto: Yakida
Polisen har också fått tillgång till en mediaundersökning som gjordes år 2011 och som visade att Monica var ledande i Sverige med att hänga ut människor som pedofiler på Internet. 

I Monicas blogg Vallentunabloggen så samarbetade Monica även med det kriminella nätverket Original Gangsters med att hänga ut boende i grannskapet som pedofiler. 

Monica Antonsson f.d Börretun kom senare att samarbeta med den kända feministiska och Fi-sympatisören, journalisten Annika Vretman, fd Annika Sundbaum Melin, och tillsammans hängde de ut oskyldiga personer som pedofiler.

I kampen mot "Papparörelsen" skrevs manifestet "Papparörelsen för dummies"

Papparörelsen för dummies

Jag har skrivit några böcker och dokumenterat vad som har hänt och jag tycker att ni har rätt till den tryggheten att få veta vem som utsätter er och era familjer för denna fara och dessa falska anklagelser. Men också att ni får en förklaring varför Monica Antonsson f.d Börretun gjorde det. 

Bokserien heter "Djävulen i Vallentuna. Den onda Satan", och visar hur Monicas pedofillista avslöjades.

Den 26 oktober 2017 i mål FT 2555-2017 dömdes Monica Antonsson av Attunda tingsrätt att betala skadestånd för förtal av mig och det gällde Monicas falska pedofillista och för att hon trakasserat min arbetsgivare.

Hör av er till mig om ni vill veta mera:

John Johansson 

yakida@telia.com