tisdag 23 augusti 2016

Annika Sundbaum Melin Wretman Sundbyberg

Enligt flera säkra källor är Annika Sundbaum Melin mycket aktiv i debattforumet Flashback. Där påstås hon ska hon ha använt sig av bland annat följande alias

* Ahmenvafan
* Tycker
* Dapravda

Både "Dapravda" och "Tycker" är mycket aktiva i trådar om pedofiler och brott och där de också hänger ut olika människor med fullständiga personuppgifter. Annika har tillfrågats om uppgifterna stämmer men hon glider undan svaren och vill inte svara.

Enligt en säker källa skall också nedan mail komma från journalisten Annika Sundbaum Melin Wretman . Mailet påstods handla om en greve som var i en vårdnadstvist och där grevens och hans nya fru blev utsatt för ett attentat i Gamla stan i Stockholm. Pistolskytten skall då ha försvunnit från brottsplatsen på en gul vespa.
Jag får uppfattningen att Annika verkar arg över att mordförsöket misslyckades.

Här kan du läsa mera om det,
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article11917827.ab

Wretman

Journalisten Monica Antonsson anger till polisen redan år 2011 att hon fått "Pedofillistan" med barnporrsköpare av Annika Sundbaum Melin Wretman. Listan visade sig sen vara FRIS gruppens medlemslista där oskyldiga medlemmar sen pekades ut som en pedofil och namngavs med personuppgifter, arbetsplats och bostadsort, av Monica Antonsson. Annika har också i sin blogg bekräftat att hon har pedofilllistan och försökte också med utpressning.
Se nedan utdrag ur brev från Monica till polisen.

Wretman

Annika Sundbaum Melin Vretman arbetade på Aftonbladet som journalist men valde att lämna företaget då den nya chefen ansåg att hon skrev för dåligt och omplacerade henne. Detta skedde samma år som den stora pedofilhärvan på Aftonbladet avslöjades.
Annika korades senare till "Årets Sundbybergare" på Golfängarna i Sundbyberg.

Prisutdelning på Golfängarna i Sundbyberg